Om Oss

Vilka är vi?

Ytcenter är ett företag med mer än 30 års erfarenhet av all slags ytbehandling av metallföremål.

Vi är stolta över att vara leverantör till flera världsledande företag med högt ställda krav på ytbehandling. Våra egna krav att leverera ytbehandling av högsta kvalitet har resulterat i att ytbehandlade produkter från Ytcenter finns över hela världen i alla möjliga miljöer och i så gott som alla länder.


Varje ytbehandlingsprocess inom vårt företag har experter som kan hjälpa dig att få optimalt resultat på den metalldel som du vill ytbehandla. Våra kunder är allt från den enskilda individen till multinationella företag, vi ytbehandlar delar både för exklusivt utseende och för de tuffaste miljöer med högt ställda militära krav.

Nöjda kunder

Vi på Ytcenter har varit verksamma sedan 1955, och har under den tiden byggt upp ett starkt förtroende för våra kunder. Detta har lett till att många kunder återkommer till oss, vilket är ett tydligt bevis på deras nöjdhet.

Nordisk industrigruppering gör ytterligare ett förvärv i form Huskvarna Elektrolytpolering under 2006. Huskvarna är specialiserade inom Elektrolytisk polering.

År 2019 startar gruppen också ett systerföretag till Fintlings och Huskvarna i Serbien där vi idag har flertalet kunder som även är aktiva i Sverige. Fabriken är under ständig tillväxt och just nu arbetar 6 personer där.

Senaste förvärvet i gruppen är en tidigare branschkollega vid namn Ytcenter. Ytcenter förvärvades under 2021 och nu är nordisk industrigruppering en av Sveriges största ytbehandlingskoncerner. Ytcenter är beläget i Upplands-väsby.

Besök gärna deras hemsidor.

Ytcenter utför ytbehandling av aluminium och ståldetaljer.
Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive slipning, polering, lackering och beläggning. Vi har lång erfarenhet och expertis inom området, och vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga servicen.
Ytcenter i Upplands Väsby AB - All rights reserved

Hemsida skapad av Area81.se